Cursus: Leven vanuit je kracht

Start: Maandag, 17 juni 2019 (4 weken)
10:00 tot 12:00

Cursus: Leven vanuit je kracht (basiscursus)

In je kracht staan – wat is dat nou eigenlijk? Als je ‘in je kracht staat’ ervaar je een soort van moeiteloosheid in datgene wat je doet of denkt. Je hebt voldoende energie en hoeft geen bijzondere inspanning te leveren.

Iedereen kent ook situaties waarin dit anders is. Je voelt je moe, prikkelbaar of leeg. Energie lijkt letterlijk weg te lekken. Je vind het moeilijk jezelf te motiveren of je hoort jezelf vaak zuchten. Een teken dat je op dat moment niet in je kracht staat. We hebben allemaal momenten waarin we ons krachtiger voelen en andere waarin dat lastiger of zelfs onmogelijk lijkt. Het is absoluut de moeite waard op zelfonderzoek uit te gaan en de ontdekken wat maakt dat het soms (meer of minder) moeilijk is om onze energie goed te reguleren. Welke weerstand kom je tegen? Welke belemmerende gedachtes of opvattingen? Zicht hebben op datgene wat je (te) veel energie kost levert altijd iets op. Je krijgt meer grip op de situatie of je gedachten en kunt andere keuzes maken.

In deze cursus gaan wij onderzoeken hoe jij in je kracht kunt komen te staan. Wij gaan samen op zoek naar nieuwe inzichten, reflecteren je proces. Je gaat ervaren wat je kwaliteiten zijn, waar je behoeftes liggen en welke stappen je kunnen helpen om met meer energie en plezier je eigen pad te volgen.

 

 

Je hebt de bijzondere mogelijkheid om te ervaren welke kracht in coaching met ondersteuning van honden ligt. De hond ondersteunt je, daagt je uit en houdt je een spiegel voor; heel direct, zonder (voor)oordelen. Op die manier kom je tot nieuwe inzichten en blijvende veranderingen. De honden van flow|e|motion worden vrij gelaten in hun inbreng in je proces. Het is ook mogelijk dat zij een keer een ondergeschikte rol hebben of er voor kiezen geen bijdrage te leveren. Dat is dan onderdeel van het geheel.

Data: Maandag 17, 24 juni 1 en 8 juli 2019, 10:00 tot 12:00

Kosten: 100,- per persoon, maximaal 6 deelnemers

Opgave: info@flowemotion.nl

Heb je interesse, maar komen je de data of tijden niet uit? Laat het me dan even weten. Bij meer interesse kunnen we samen bekijken wat mogelijk is.

In alle cursussen wordt veel aandacht besteed aan een veilige sfeer binnen de groep. Iedereen mag er zijn en wij gaan respectvol met elkaar om.  Alles wat besproken wordt is vertrouwelijk en blijft binnen de groep.