cursus: helder en positief communiceren

Vertel de ander wat je werkelijk te zeggen hebt!

Ont-Moet jezelf

Tijdens deze cursus komen diverse aspecten van (mis)communicatie aan bod. We zoomen in op o.a. lichaamstaal, luistervaardigheid, verhelderen van je eigen doel en woordkeuze. We werken met veel praktijkvoorbeelden gerelateerd aan je eigen vraag en doelstelling.

 

Data: in overleg – 3x om de week een dagdeel van 2 uur
Kosten: 130,- incl. btw

Ervaringen van anderen

“De afgelopen weken heb ik bij Anja een korte cursus mogen volgen. Hier ben ik totaal open minded ingestapt . Ik heb Anja leren kennen als een zeer deskundig en geduldig persoon. Ook het werken met de geweldige honden Einstein en Elsa doet Anja zeer liefdevol. Het was een verrijking en heeft mij mooie inzichten gegeven.

Een aanrader!”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!