Elsa

Elsa is een Griekse dame en waarschijnlijk in april 2016 geboren. Zij werd gevonden in de straten van Kaloni (Lesbos) toen ze hoogzwanger was. Gelukkig heeft ze in april 2018 in een gastgezin op Lesbos mogen bevallen van 6 gezonde pups en is daar ook gebleven totdat zij in augustus 2018 bij ons kwam.

Elsa is een klein hondje met een enorm groot hart. Ze is heel zachtaardig, rustig, eerlijk en vrolijk. Iedere dag heeft ze laat in de middag een halfuurtje dat ze helemaal terriër is. Dan worden Einstein en wij uitgedaagd om te stoeien en kan zij eventjes van zich laten horen. Ze geniet van het leven en is heel puur. Een bijzonder hondje om mee te maken. Ze draagt een soort stille wijsheid in zich.

Elsa beheerst de kunst van ‘onzichtbaar’ zijn als geen ander. Dat was duidelijk een overlevingsstrategie van haar. Net als de kunst om anderen te ‘versieren’.

In het coachwerk is zij net iets terughoudender dan Einstein, maar neemt op cruciale momenten altijd actie. Heel mooi om te zien hoe gevoelig zij hierin is.

In begeleidingstrajecten Angst voor honden is zij een heel fijne en geduldige hond om voor het eerst contact mee te maken. Ik heb al veel mensen ‘dikke vrienden’ met haar zien worden, die eerst niks van een ‘echte hond’ wilden weten. Elsa is uitdaging en uitnodiging tegelijk en brengt mensen makkelijk aan het lachen.

Haar ongedwongen en open manier om door het leven te gaan zijn ontwapenend.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!