Anja Kuhn

 Mensen ondersteunen in hun ontwikkelingsproces vind ik één van de mooiste dingen die er zijn.

Ik weet hoe belangrijk het kan zijn een tijd iemand aan je zijde te weten als je het zelf even niet meer zo goed weet. Iemand waar je helemaal mag zijn, met alles – je verdriet, boosheid, twijfel en angst. Iemand die ondanks alle verwarrende emoties vooral ook in je kracht en kwaliteiten gelooft en je ondersteunt contact te maken met je kern.

Dat gun ik iedereen! 

In mijn loopbaan was ik onder andere werkzaam als docent, projectleider, coördinator en teammanager. Het allerleukste vond ik iedere keer om met elkaar te ontdekken hoe je blokkades kunt overwinnen. Wat maakt dat je hier op dit punt vastloopt? Welke belemmerende opvattingen mag je loslaten? Welke kwaliteiten mag je in jezelf ontdekken en verder ontwikkelen?  Hoe zorg je dat je energie kan stromen?

Hoe blijf jij in evenwicht?

Een kreet waar mijn 3 kinderen mee opgegroeid zijn is: “Wie weet waar het goed voor is!” en mijn oudste dochter zei een keer tegen mij: “Mam, jij zegt dit niet alleen, jij leeft het!” 

Hoe vervelend en naar iets ook lijkt te zijn, het gebeurt niet voor niets. Wij mogen er iets van leren. Elke stap is nodig om te komen bij een volgende stap. Iedere uitdaging is nodig om te kunnen groeien.

De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf. Want dan, en alleen dan, kun je het beste betekenen voor de mensen en de wereld om je heen!

 

Professionaliteit

De afgelopen jaren heb ik vele opleidingen en bijscholingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei (kijk onderaan deze pagina naar een volledige lijst van opleidingen). Een geweldig mooi en levenslang proces. Hier kan ik enorm van genieten. Telkens ontdek ik nieuwe dingen, verken ik andere invalshoeken en perspectieven en bekwaam ik mij in het eigen maken van andere en/of nieuwe technieken. Steeds met als doel anderen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun eigen proces. Niets is gek. Ieder mens heeft zijn eigen thema’s en leerpunten. Ik wil je daarom ook van harte uitnodigen eventuele twijfels, angst en/of schaamte achter je te laten.

Je bent welkom – met alles wat er is

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

 

 

De wereld zit op jou te wachten. Het is tijd om je plek in te nemen!

Relevante opleidingen

Coachen met ondersteuning van honden, Kernreflect, 2015

Verdiepingsmodule, de hond als spiegel, Hondenspiegel, 2016

Basisopleiding familieopstellingen, Theater van de ziel, 2017

Begeleider Angst voor honden, HondInZicht, 2017

Coachen op de werkvloer (NOBCO geaccrediteerd), Bcoach, 2018

Opstellen voor professionals, Theater van de ziel, 2018

Voedingsdeskundige, Weightwatcher, 2019

EMDR (basis met verdieping op Angst), Aumn instituut, 2019

Mindfulness Based Cognitive Therapy (NOBCO geaccrediteerd), See true mindfulness, 2020

Werken met positieve gezondheid, InstellingenPsychoSocialeOncologie, 2022

Voice dialogue (NOBCO geaccrediteerd), Voice dialogue academie (het balkon), 2023

 

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!