Aanbod

Elke uitdaging in je leven is een uitnodiging om te groeien.

Op het moment dat je durft jezelf te verkennen ga je ontdekken waar mogelijkheden liggen.
Je ervaart waar jij de regie kunt nemen om te groeien tot de beste versie van jezelf!

burn-out

Voel jij al een tijd dat het niet goed gaat, maar vind je het lastig om erbij stil te staan? Omdat je zo graag wilt?! Je wilt graag functioneren, thuis en op je werk. Je wilt het vooral graag ‘goed doen’ en je verantwoordelijkheid nemen. Maar je voelt al langer dat een avond of weekend rust niet meer voldoende is om op te laden. Je blijft je moe voelen en hebt steeds minder zin om ‘leuke’ dingen te doen.

Voice dialogue en systeemopstellingen

Soms kan een levensfase zorgen dat je de balans kwijt bent. Misschien is je relatie net verbroken, heb je te dealen met chronische ziekte, verlaten je kinderen het nest of je bent je baan kwijt geraakt.

Ik ga samen met jou op een rij zetten wat nodig is om vanuit vertrouwen de regie over je leven terug te pakken.

Spiegelen en coachen met honden

Samenwerken met een hond maakt het voor veel mensen makkelijker om bij het eigen gevoel te komen en emotionele knelpunten of blokkades te herkennen en te overwinnen.

De hond ondersteunt je, daagt je uit en houdt je een spiegel voor; heel direct, zonder verborgen agenda.

Angst voor honden en EMDR

De redenen hoe angst voor honden ontstaat zijn heel divers. Misschien was er een concrete aanleiding, maar dat hoeft niet. Het betreft kinderen, jongeren en volwassenen. Een begeleidingstraject Angst voor honden is daarom altijd maatwerk.

EMDR is een speciale techniek om trauma te verlichten en te verwerken. Negatieve beelden en emoties verliezen aan kracht en het is minder pijnlijk om aan een bepaalde gebeurtenis terug te denken. EMDR is een waardevolle techniek zowel in coachtrajecten als ook bij Angst voor honden.

Cursussen en trainingen

Volg je pad met een groep gelijkgestemden!

Je hebt keuze uit een ruim aanbod van cursussen en trainingen rondom zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Er wordt gewerkt met een combinatie van coaching, opstellingswerk, schrijven naar Inzicht en coachen met honden.

Ervaringen van anderen

Anja beweegt op een prettige manier mee en zet toch een duidelijke lijn neer. Iedere keer speelt zij weer in op wat ik bij mezelf tegenkom en helpt mij nieuwe perspectieven te verkennen.”

De cursus was een top. Heel verhelderend. Zo bijzonder hoe gevoelig de honden zijn.
Ik merk dat ik me nu vrijer voel.

Anja, ontzettend bedankt voor jouw warme, veilige, en respectvolle zijn.”

Als volwassene schaamde ik me voor mijn angst voor honden. Ik zag in elke hond een bedreiging.

Door alle informatie, het oefenen en de rustige opbouw begrijp ik nu veel beter wat een hond doet. Ik heb vanuit veiligheid stappen kunnen zetten. De vrijheid die mij dit geeft is heel waardevol.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!