Voice dialogue en systeemopstellingen

Dan leg ik een tijd mijn pad naast het jouwe en loop een stuk met je mee.

Het leven daagt je uit een volgende stap te nemen.

Best spannend soms, toch? Het mooie is, je kunt alleen maar winnen!

 

Voice dialogue

Voice dialogue is een methode die je kennis laat maken met de verschillende delen in jezelf, ook wel subpersonen of kanten genoemd. Wij dragen allemaal deze subpersonen in ons. We zijn ons er alleen niet altijd bewust van.

Iedereen herkent vast de gesprekken die je in jezelf voert. Soms voert een verlegen kant de boventoon en een andere keer de perfectionist in je. De harde werker of juist de huiverige kant in je. Vaak wordt er wild door elkaar heen gediscussieerd en lukt het je niet of maar moeilijk om ook eens andere stemmen aan het woord te laten, zoals bijvoorbeeld je ‘ontspannen ik’ , de ‘milde ik’ of de ‘daadkrachtige ik’.

Voice dialogue helpt je om de drijjfveren van de diverse kanten in jezelf beter te begrijpen en vanuit interesse naar deze subpersonen te luisteren. In een sessie gaan we dan ook in gesprek met je primaire ikken (de kanten in jou die zich hebben ontwikkelt tot je bodyguard), maar ook de subpersonen die al een hele tijd niet meer aan bod mochten of konden komen. Dat geeft vaak verassende inzichten en leidt tot meer zelfcompassie, zelfsturing en kan leiden tot een  nieuwe balans of meer evenwicht in je leven.

Een vraag die we vaak stellen in Voice dialogue is: “Wie in jou is nu aan het woord?”

Voice dialogue is een methode die je op een haast speelse manier tot diepe inzichten kan brengen en je helpt bewust de regie te nemen in je leven.

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn

 

Systeemopstellingen

Je plek kennen in een bepaald systeem geeft rust en vertrouwen. Mits deze plek klopt.
Ben jij, zonder het door te hebben, op de plek van iemand anders terecht gekomen dan ervaar je juist onrust. De energie binnen het systeem kan niet stromen en daar heb jij last van.

Hoe hard je ook je best doet, je lijkt ‘er’ maar niet te kunnen komen. De waardering waar je naar verlangt, komt niet op je pad.

Dat kan ook niet omdat het systeem je uitnodigt je plek in te nemen. De plek die kloppend is.
Systemisch en opstellingswerk kan veel inzicht en opheldering geven. Op het moment dat je een situatie in het licht zet gaat een beweging op gang komen. Een beweging naar rust en heling.
Ervaar jij een blokkade en kun je er de vinger moeilijk op leggen? Neem vrijblijvend contact met me op om te onderzoeken of ik iets voor je zou kunnen betekenen.

 

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn

Tarieven

Eerste contact (telefonisch of via email): gratis
Intakegesprek (1 uur): € 50
Individuele sessie (1 tot 1,5 uur): € 95 – dit is inclusief een schriftelijke terugkoppeling na elke sessie

Een investering in jezelf verdient zichzelf altijd terug!

Mogelijke vergoedingen

Via je werkgever

Werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling en scholing en willen vaak bijdragen aan de kosten van een coachtraject. Onderwerpen kunnen zijn: ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, communicatievaardigheden of omgaan met veranderingen. Ook bij (dreigend) ziekteverzuim of re-integratie zijn werkgevers bereid om de kosten van een coachtraject gedeeltelijk of geheel te dragen.
Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende of personeelszaken. Op verzoek kan ik een ​vrijblijvende offerte uitbrengen.

Ervaringen van anderen

“Ik voel mij snel onzeker over mezelf en was hier helemaal klaar mee. Een pestverleden op school, hoge eisen aan mezelf en een verleden waarin ik bijna nooit hoorde dat ik goed genoeg ben maakten dat ik steeds weer twijfelde over mezelf.

Hoogste tijd om hier wat aan te doen. Echt waar…ik had dit al veel eerder moeten doen!

Anja heeft mij laten zien welke beren op mijn weg zitten en hoe groot ik deze in mijn gedachten maak. Dat was zo verhelderend. Nu zie ik soms ook nog een beer, maar ik ga hem anders benaderen. Daarnaast is mijn zelfwaarneming aan het veranderen en dat lucht zo op!”

“Anja heeft me geholpen meer inzicht in mezelf te krijgen. Ik ben me bewuster van wat ik graag wil in mijn leven en waar mijn behoeftes liggen.

Het traject heb ik als waardevol ervaren, ook de handvatten die ik heb gekregen om mee te nemen in mijn dagelijks leven. Dank je wel Anja voor alle inzichten en je respectvolle benadering.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!