inloopochtend burn-out

Heb jij soms behoefte om op een laagdrempelige manier met anderen van gedachten te kunnen wisselen? Omdat jij zelf een burn-out hebt of herstellende bent?

Jij maar ook naasten van iemand met burn-out zijn van harte welkom!

 

mindfulness

Deze ochtenden zijn bedoeld voor lotgenotencontact en om op een laagdrempelige manier met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Soms met een lach en soms misschien ook met een traan. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee je verhaal mogen delen, zonder dat je er bang voor hoeft te zijn om ‘iemand lastig te vallen’. Of misschien ook even helemaal niets willen of moeten vertellen, maar wel een plek hebben waar je even mag ‘zijn’.

Interesse? Stuur dan een kort bericht naar info@flowemotion.nl, dan weet ik dat je komt.

Data: 14 februari en 13 maart en 17 april 2024

Tijd: Je bent welkom tussen 10:00 en 12:00 (wel graag even vooraf een mail sturen naar info@flowemotion.nl zodat ik weet dat je komt)

Waar: Zonland 68, Groningen
Kosten: 15,- euro per keer (dat is inclusief koffie of thee en iets lekkers)

Wil jij meer weten over mij? Kijk dan gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

Ervaringen van anderen

“Ik ken Anja omdat ik bij haar een coachtraject heb gevolgd. Ik was heel blij met de mogelijkheid om anderen te kunnen ontmoeten die weten wat het is om overspannen te zijn. Weten dat je niet de enige bent die dit overkomt geeft al zoveel lucht.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!