online-cursus: dealen met onrust in onzekere tijden

Ont-Moet jezelf

Leren omgaan met onrust en onzekerheid is niet altijd makkelijk, maar zeker mogelijk. In tijden dat we het gevoel hebben geen invloed te hebben op dat wat ons overkomt, kan het gebeuren dat we in een negatieve spiraal terecht komen. Gevolgen zijn: onrust, slecht slapen, op slot gaan, je futloos voelen, je draai niet goed meer kunnen vinden, je onzeker of zelfs angstig voelen. Mogelijk voelde je je tot kort geleden nog prima, maar misschien ken je deze gevoelens ook al wat langer.

Hoe beter je begrijpt waar deze gevoelens en reacties vandaan komen, des te beter kun je ingrijpen en deze ombuigen naar gedrag dat helpend is. Op het moment dat je kunt zien dat je reactie ‘normaal’ is lukt het om structuur aan te brengen en te relativeren. In deze online workshop krijg je handvatten aangereikt om:

*jezelf tot rust te brengen

*de regie te houden

*structuur aan te brengen

*stappen te nemen naar actie

*je verhaal te delen en ervan te leren

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die moeite heeft om in evenwicht te blijven en op zoek is naar meer balans. Doordat je van binnenuit ervaart wat helpt en hoe je zelf tot oplossingen kunt komen. Je versterkt je zelfredzaamheid en ontwikkelt vaardigheden die je in je (vrijwilligers)werk van pas kunnen komen. Inzicht en (zelf)compassie helpen je om de draad weer op te pakken.

We werken in een kleine groep Van hooguit 6 deelnemers. Veiligheid en professionaliteit staat voorop. Maar er is zeker ook ruimte voor humor.

 

Data: Start donderdag 8 september, 5 weken lang

Tijd: 10:00 tot 11:00

Tarief: 75,- incl. btw

Aantal deelnemers: maximaal 6 per groep (online)

Ervaringen van anderen

“Ik heb de training “Omgaan met onrust in onzekere tijden” gedaan. Dit waren 5 bijeenkomsten van een uur. Zware onderwerpen blijken niet zo zwaar en met luchtigheid, humor en oprechte belangstelling werden de onderwerpen besproken. Dat vond ik erg prettig. Ook de samenstelling van de groep was fijn: Niet teveel, niet te weinig, en het online samenzijn met andere mensen uit de stad was heel goed te doen. Ik vind het een aanrader! Laagdrempelig, licht, warm, betrokken, humor en direct toepasbaar! Anja verstaat de kunst om zaken die ingewikkeld lijken een stuk simpeler te maken zonder dat het oppervlakkig wordt.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!