focusgroep gezonde leefstijl

Delen, verbinden, versterken!

Focus houden op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en hierin je eigen pad volgen. Het klinkt makkelijk en toch is het dat niet.

Wie kent het niet? Je bent begonnen om je leefstijl te veranderen. Je bent enthousiast over wat het je gebracht heeft en vastberaden om op deze manier door te gaan. Of het nou gaat om gewoontes zoals regelmatig een gezond voedingspatroon, meer bewegen, onthaasten, een juiste werk-prive balans of regelmatig mediteren… op het moment dat je er weer alleen voor staat is het lastiger om niet in oude patronen terug te vallen. Door regelmatig bij elkaar te komen gun jij jezelf een liefdevolle stok achter de deur!

Door je aan te sluiten bij de focusgroep:

– leer je gezonde keuzes te maken en heb je een stevige basis om op door te gaan

– ervaar je vertrouwen in jezelf

– heb je handvatten om jezelf en je energie in balans te houden

– ontwikkel je meer flexibiliteit ook als het een keer tegen zit en herpak je jezelf sneller weer

De focusgroep is bedoeld voor iedereen die bereid is om zichzelf en zijn/haar eigen (belemmerende) patronen en overtuigingen onder de loep te nemen. Vanaf 19:00 ben je welkom voor een kort individueel weegmoment (vrijwillig en bedoeld als stok achter de deur voor wie dit als steunend ervaart). Er is dan ook tijd om met de andere deelnemers informeel bij te praten en ervaringen en tips uit te wisselen.

Van 19:30 tot 20:00 bespreken we een thema tijdens de workshop met de groep. Wij gaan met elkaar inzoomen op vragen rondom gezonde keuzes en voeding en de invloed van onze gedachten op dit proces.

Welke werkvormen komen langs?

  • Voice dialogue
  • zelfreflectie met steun van de groep

…en niet te vergeten: humor!

Tussen de focusavonden door ontvang je door mij via de mail tips en kun je lid worden van onze besloten facebookgroep om vragen en tips met elkaar te delen.

Start: je kunt op ieder gewenst moment instromen. De eerste keer mag je gratis komen kennismaken. Stuur wel even een mail naar info@flowemotion.nl met als onderwerp ‘kennismaken focusgroep’ zodat ik weet dat je komt.

iedere maandagavond (behalve maandag 16 oktober). Onze laatste focusavond in 2023 is op maandag 18 december tijd: 19:00 tot 20:00
MFA ‘t Schakelveld, Witterhoofdweg 1A, Assen
Kosten: voor de periode van 4 september t/m 18 december: 91,- euro in totaal.

Data winter 2024: 8, 15, 22 en 29 januari, 5, 12, 19 en 26 februari en 4, 11, 18 en 25 maart. Voor de periode van 8 januari t/m 25 maart: 79,75,- euro in totaal

Wil je later instromen? Je mag altijd een keer gratis langskomen om sfeer te proeven en kennis te maken. Instromen is op elk moment mogelijk. De kosten worden dan naar rato verrekend. Interesse? Stuur dan een mail naar info@flowemotion.nl en ik stuur je alle informatie.

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

 

Ervaringen van anderen

“Bij Anja is iedereen welkom en wordt met respect behandeld. In deze groep zijn allemaal mensen die het moeilijk vinden om gezonder te eten en die zich soms schamen om hun gewicht. Ik heb inmiddels geleerd hoe ik betere keuzes maak en ben daardoor op een rustige manier 10 kilo afgevallen. Het gaat niet snel, maar ik ga ook niet meer jojo’en. Ik heb de regie eindelijk in eigen handen. En Anja is altijd positief en haar peptalk is heel motiverend! Bij twijfel – DOEN!”

“Halverwege dit jaar begonnen bij de Focusgroep gezonde leefstijl. Afvallen blijft een dingetje maar met coach Anja (de bekende stok achter de deur) gaat het net iets makkelijker. Elke maandagavond een gezellig groepje mensen met hetzelfde doel – hoe zorgen we voor een gezonde leefstijl en raken we wat kilootjes kwijt. We praten over ervaringen en delen recepten.

Anja heeft elke week een onderwerp waar we het over gaan hebben. Altijd leuk en interessant. En als het even niet zo lekker loopt, ga je door de peptalk van Anja er weer volop tegenaan.

Ik ga altijd met plezier heen en kom vol goede moed weer thuis. Ik kan het iedereen, die een gezonde leefstijl en wat wat kilootjes kwijt wil, van harte aanraden. Ja, jullie horen het – ik ben fan!”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!