cursus: hoe kan ik het beste omgaan met een onbekende hond?

Hondentaal en gedrag leren herkennen

Ont-Moet jezelf

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelf weinig tot geen ervaring heeft met een (onbekende) hond en graag meer wil weten over hoe je een hond het beste kunt benaderen. Je bent weliswaar niet bang voor honden, maar je zou je graag zekerder willen voelen in de buurt van een (onbekende) hond.

Honden kom je regelmatig tegen tijdens een wandeling, bij vrienden of familieleden of op weg naar de supermarkt. We gaan het uitgebreid hebben over ‘hondentaal’ en (mis)communicatie tussen mens en hond. Al je vragen zijn welkom en worden met elkaar besproken.

Deze workshop kan deels online gegeven worden en deels werken wij met de honden van flow|e|motion. Zeer geschikt ook voor families of groepen collega’s/vrienden/bekenden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Data: divers
Tijd: in overleg
Kosten: afhankelijk van de vraagstelling

 

Ervaringen van anderen

“Wij hebben deze workshop op maat met onze wandelgroep bij Anja gevolgd en het was zeker waardevol. Tijdens onze wandelingen komen wij namelijk vaak honden tegen en een paar van ons vonden dat altijd best spannend. Nu weten wij veel beter hoe wij ons het beste kunnen gedragen ten opzichte van de honden, maar ook ten opzichte van diegene die het wat spannender vinden. En het was super interessant om te doen. Anja doet het op een rustige en fijne manier, neemt veel tijd voor vragen en we hebben ook veel gelachen.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!