basisgroep ont-moet jezelf

Ervaar deze bijzondere combinatie van diverse coachtools waaronder: systemisch werken,

schrijven naar Inzicht, mindfulness en meer!

4 ochtenden komen wij om de week bij elkaar en werken met verschillende methodes aan je eigen thema.

Jezelf ont-moeten betekent in alle eerlijkheid naar jezelf kijken. Met als doel te verkennen wanneer je volop ‘ja’ zegt tegen jouw manier van leven.
Je maakt contact met je kern en verkent wat nodig is om stappen te nemen. Stappen die je dichter brengen bij dat wat bij je past. Waar je voelt dat je energie van krijgt in plaats van dat je leeg dreigt te lopen.

Op het moment dat het je lukt je los te maken van belemmerende gedachten en sluimerende angsten ontstaat ruimte. Ruimte om te onderzoeken wat je werkelijk wilt, wie je bent en hoe je vol vertrouwen verder kunt gaan .

In verbinding met jezelf en je omgeving werken wij: in gesprek, in stilte, schrijvend, in meditatie, systemisch, met opstellingen en eventueel ook door de hond(en) te betrekken in deze ont-moeting. We werken zowel binnen als ook in de natuur (als het weer en het jaargetijde dit toelaten). Laat je verwonderen!

Na het volgen van de basistraining:

– weet je wat belangrijk voor je is
– leer je gezonde keuzes te maken die echt bij je passen
– ervaar je innerlijke rust en heb je meer energie

Tussen de trainingsavonden door ontvangt iedere deelnemer thuisopdrachten om dat wat op gang gebracht is door te laten werken. De ervaring leert dat hierdoor een waardevolle verdiepingsslag wordt gemaakt. Op deze manier ben je niet alleen tijdens de trainingsdagen bezig, maar blijf je het hele traject in de stroom van zelfontwikkeling.

Na afloop van dit traject kun je ter verdieping direct doorstromen naar de focusgroep. Op die manier heb je een heel jaartraining voor jezelf!

Start: 2 februari, 16 februari, 2 maart, 16 maart 2023 van 10:00 tot 12:00

4 x om de week
Wijkcentrum ‘bij van Houten, Oliemuldersweg 47, Groningen
Kosten: gratis voor iedereen die zich op vrijwillige basis inzet in Groningen – aangeboden door Werkpro/ontwikkellink

Aanmelden kan hier: https://www.link050.nl/ontwikkellink/cursus/ont-moet-jezelf-systemisch-schrijvend-en-mindfulness/556/

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

Ervaringen van anderen

“Ik heb Anja in de cursus als heel prettig ervaren met een mooie balans (ruimte geven, begrenzen, meebewegen, sturen). Zacht en ook met pit en humor. Diepgang en toch ook lichtheid/luchtig en open. Ik voelde me gedragen en Anja gaf een veilige bedding. De opbouw van de cursus heb ik als fijn en in balans ervaren. Vooral het systemisch werken met vloerankers vond ik een prachtige ervaring. De honden hadden zeker een toegevoegde waarde. Leerzaam om te zien en leren hoe een hond mensen spiegelt en feedback of steun geeft. Daarnaast was het ook gewoon leuk.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!