basisgroep ont-moet jezelf

Ervaar deze bijzondere combinatie van systemisch werken, schrijven naar Inzicht en coachen met honden!

Ont-Moet jezelf

Jezelf ont-moeten betekent in alle eerlijkheid naar jezelf kijken. Met als doel te verkennen wanneer je volop ‘ja’ zegt tegen jouw manier van leven.
Je maakt contact met je kern en verkent wat nodig is om stappen te nemen. Stappen die je dichter brengen bij datgene dat bij je past. Waar je voelt dat je energie kan stromen in plaats van dat je leeg dreigt te lopen.

Op het moment dat het je lukt je los te maken van belemmerende gedachten en opvattingen ontstaat ruimte. Ruimte om te onderzoeken wat je werkelijk wilt en wie je bent.

In verbinding met jezelf en je omgeving werken wij: in stilte, schrijvend, in gesprek, in meditatie, systemisch, met opstellingen en door de hond(en) te betrekken in deze ont-moeting. We werken zowel binnen als ook in de natuur (als het weer en het jaargetijde dit toelaat).

Tussen de trainingsavonden door ontvangt iedere deelnemer thuisopdrachten om dat wat op gang gebracht is door te laten werken. De ervaring leert dat hierdoor een waardevolle verdiepingsslag wordt gemaakt. Op deze manier ben je niet alleen tijdens de trainingsdagen bezig, maar blijf je het hele traject in de stroom van zelfontwikkeling.

De honden van flow|e|motion zijn aanwezig tijdens deze cursus en wij bekijken samen wat zij willen inbrengen in jouw proces. De honden zijn vrij in hun inbreng. Het is dus mogelijk dat zij een ondergeschikte rol hebben. Dat is onderdeel van het proces.

Na afloop van dit traject kun je ter verdieping direct doorstromen naar de focusgroep. Bij inschrijving voor beide groepen ontvang je 75,- korting op de totale kosten.

Start: Donderdag, 16 januari 2020
7 x om de week
Data: 16, 30 januari, 13, 27 februari, 12, 26 maart en 16 april 2020
Tijd: 19:00 tot 22:00
Zonland 68, Groningen
Kosten: 330,- 

Ervaringen van anderen

“Ik heb Anja in de cursus als heel prettig ervaren met een mooie balans (ruimte geven, begrenzen, meebewegen, sturen). Zacht en ook met pit en humor. Diepgang en toch ook lichtheid/luchtig en open. Ik voelde me gedragen en Anja gaf een veilige bedding. De opbouw van de cursus heb ik als fijn en in balans ervaren. Vooral het systemisch werken met vloerankers vond ik een prachtige ervaring. De honden hadden zeker een toegevoegde waarde. Leerzaam om te zien en leren hoe een hond mensen spiegelt en feedback of steun geeft. Daarnaast was het ook gewoon leuk.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!