schrijven naar inzicht 2.0

Schrijven naar Inzicht 2.0 is een mooie aanvulling voor een ieder die al de basiscursus Schrijven naar Inzicht heeft gevolgd, maar is ook geschikt voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met deze methode.

schrijven naar inzicht

Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om schrijvend jezelf ter verkennen.

Het gaat er niet om dat je correct leert schrijven, maar dat je al schrijvend inzicht krijgt in je (belemmerende) overtuigingen, sterke kanten, onderliggende thema’s, vragen en verlangens: Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen? Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe?

Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen. Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen.

Is schrijven iets wat je trekt? Zou je graag willen ontdekken wat er gaat gebeuren als je je eigen schrijfbron aanboort maar vind je het wat spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet echt iets te vertellen hebt of niet de juiste woorden kunt vinden? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven als tool te ontdekken.

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Lees in dit artikel meer: https://www.link050.nl/cursus-schrijven-naar-inzicht

Start: woensdagavond 26 april, 1- en 24 mei 2023

Tijd: 19:00-21:00

Bij van Houten, Groningen
Kosten: Dit aanbod is gratis voor iedereen die zich in Groningen inzet als vrijwilliger en wordt aangeboden door Ontwikkellink.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: info@flowemotion.nl

Na afloop van deze cursus is het mogelijk om door te stromen naar de cursus Schrijven naar inzicht

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

Ervaringen van anderen

“Nadat ik de eerste cursus Schrijven naar inzicht had gevolgd was ik helemaal fan. Het is zo een mooie en fijne manier om met jezelf bezig te gaan dat ik inmiddels niet alleen deze vervolgcursus heb gedaan, maar zelfs de eerste cursus nog een keer heb herhaald. En ik heb weer hele nieuwe dingen ontdekt. Het is iedere keer weer anders – ook omdat Anja steeds meebeweegt met wat er in een groep en bij een ieder speelt. Zij doet dit vanuit respect, een grote portie (zelf)humor en weet daardoor een veilige sfeer te creëren. Deze cursus is een cadeau aan jezelf!”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!