schrijven naar inzicht

Schrijven naar Inzicht is een krachtige en waardevolle manier om in contact te komen met jezelf.

Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

Wie ben ik? Wat heb ik anderen te brengen?

Of: Wat vind ik echt belangrijk? Waar wil ik naartoe?

schrijven naar inzicht

Schrijven naar Inzicht is een methode die vanuit rust en onwetendheid gaat starten en je altijd ergens gaat brengen.

Je leert op een mindful manier te luisteren naar de woorden die ergens in je sluimeren en antwoorden of richting brengen.

Is schrijven iets wat je trekt? Zou je graag willen ontdekken wat er gaat gebeuren als je je eigen schrijfbron aanboort maar vind je het wat spannend of lastig? Omdat je denkt dat je niet echt iets te vertellen hebt of niet de juiste woorden kunt vinden? Misschien dat deze korte training je helpt om het schrijven als tool te mogen (her)ontdekken.

Wij lezen soms korte stukjes van onze schrijfsels aan elkaar voor. Hierbij gaat het nooit om goed of fout. Het is wel erg leuk, inspirerend en leerzaam om met en van elkaar te leren.

Tijdens deze cursus schrijven wij met de hand. Neem dus een mooi schrijfboek mee en een pen die prettig schrijft. Tussen de cursusochtenden in geef ik steeds een korte verdiepingsopdracht om thuis mee aan de slag te gaan. Het kost je niet heel veel tijd, maar het is wel leuk als je er ook echt even mee bezig gaat.

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Lees in dit artikel meer: https://www.link050.nl/cursus-schrijven-naar-inzicht

Start: 1, 15 en 29 maart 2023

3 x om de week, 19:00 tot 21:00

Bij van Houten, Groningen
Kosten: deze workshop wordt aangeboden door ontwikkellink en is gratis voor iedereen die zich in Groningen inzet als vrijwilliger.

Aanmelden kan hier: https://www.link050.nl/ontwikkellink/cursus/schrijven-naar-inzicht/565/

Na afloop van deze eerste reeks is het mogelijk om door te stromen naar de cursus Schrijven naar inzicht 2.0 op woensdagavond 26 april, 10 en 24 mei van 19:00 tot 21:00.

Wil jij meer weten over mij en mijn werkwijze? Kijk gerust eens op mijn facebookpagina of volg mij op LinkedIn.

Ervaringen van anderen

“Anja neemt je mee op reis naar jezelf die ik persoonlijk als heel bijzonder heb ervaren. Haar uitnodigende manier en enthousiasme, maar ook haar openheid, rust en gevoel voor humor maken dat ik mijn eigen grenzen schrijvend steeds weer kon verleggen. Ik wist niet dat ik dit in me had. Het heeft processen op gang gebracht die in maanden therapie bij een psycholoog niet in beweging kwamen. Het was diepgang, zonder dat het heel zwaar werd. Ik kan niet wachten op het vervolg.”

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Voel je vrij om mij te mailen.

Je bent welkom met alles wat er is!